RFID به عنوان یک فناوری بسیار محبوب و همه گیر توانسته در زمینههای مختلفی سهولت در انجام کارهایی که گاهی دشواری را به همراه داشتند، ایجاد کند. کارت مایفر نیز با بهره گیری از این دانش و در جهت بالا بردن سرعت در فرایند شناسایی و جابجایی اطلاعات، طراحی و روانه بازار فروش شده است.
برای آشنایی با فرایند چاپ این کارت میبایست اطلاعات کافی را در مورد ساختار و نحوه عملکرد کارت مایفر داشته باشید، پس در ادامه همراه ما باشید.
ساختار کارت مایفر
این کارت با هدف از بین بردن تماس فیزیکی برای انتقال اطلاعات و همینطور بالا بردن سرعت طراحی شده است و در ساختار داخلی این کارت میتوانید شاهد دو قطعه اصلی یعنی حافظه و آنتن باشید.
حافظه و آنتن در لایههای میانی این کارت تعبیه شدهاند تا از صدمات خارجی در امان باشند. کاربر میتواند اطلاعات خود را در قسمت حافظه وارد کند و کارت مایفر به کمک آنتنی که دور تا دور کارت کشیده شده است، این اطلاعات را به دستگاه کد خوان منتقل میکند.
کاربردهای عمده و انواع کارت مایفر
کارتهای مایفر با توجه به کاربریهای متنوع، قابلیتهای متفاوتی دارند و در چند نوع مختلف تولید وعرضه میشوند. این کارتها به طور عمده در میزان حافظه با یکدیگر متفاوت هستند، برای مثال کارت مایفر 1K، پرکاربردترین نوع کارت مایفر در سطح بازار است و میتواند 1K اطلاعات را از کاربر دریافت و ذخیره کند. یه طور کلی کارتهای مایفر با دسته بندی زیر در سطح بازار در دسترس هستند :
- کارت مایفر 1K
- کارت مایفر 4K
- کارت مایفر دسفایر
- کارت مایفراولترا لایت Ev1
در کاربریهای متفاوت، کاربر می تواند از هر یک از این کارتها استفاده کند، اما به طور عمده از کارتهای مایفر در :
- چاپ کارت بلیط الکترونیکی
- چاپ کارت عضویت
- چاپ کارت شناسایی هوشمند
- چاپ کارت دانشجویی
- چاپ کارت پرسنلی
استفاده کرد. در ادامه به بررسی روشهای چاپ انواع کارتهای مایفر خواهیم پرداخت و ویژگیهای و کاربردهای هریک را بیان میکنیم.
روشهای اصلی چاپ کارتهای مایفر
برای چاپ کارتهای مایفر دو روش اصلی وجود دارد که هر کدام برای شرایط خاصی میتوانند کارآمد و به صرفه باشند.
چاپ دیجیتال و چاپ به صورت افست، دو روش کلی چاپ کارتهای مایفر هستند که از چاپ دیجیتال برای تیراژهای پایین و از چاپ افست برای تیراژهای بالاتر استفاده میشود.
چاپ دیجیتال
این روش چاپ همانطور که اشاره کردیم برای تیراژهای بین 100 تا 200 عددی استفاده میشود و برای تعداد بیشتر صرفه اقتصادی ندارد. مزیت اصلی برای استفاده از این روش چاپ، توانایی اجرای طرحهای متفاوت برای هر کارت است. شما میتوانید برای هر کارت اطلاعات جداگانهایی را به چاپگر بدهید و در نهایت در زمان کوتاهی کارتهای منحصر به فرد در دسترس شما خواهند بود.
در فرایند آماده سازی طرح روی کارت میبایست به سایز کارت دقت کنید و رزولوشن طراحی را 300dpi در نظر بگیرید. ابعاد این کارتها 85 در 54 میلی متر است و اگر تمایل به چاپ رنگی دارید میبایست از حالت RGB برای قسمت رنگ آمیزی کارتها، استفاده کنید.
چاپ افست و انواع آن
در روش چاپ افست، تیراژ بالا کارآمد بوده و کاربر تنها مجاز به انتخاب یک طرح کلی برای تمامی کارتها است. چاپ افست به دو روش چاپ کارت مایفر لمینتی و چاپ کارت مایفر مات، انجام میشود.
- چاپ کارت مایفر لمینتی
در این روش برای افزایش طول عمر و ماندگاری کارتهای مایفر چاپ شده یک لایه لمینت که پوششی شفاف و بسیار نازک است، بعد از فرایند چاپ بر روی تمامی کارتها کشیده میشود تا اطلاعات چاپ شده از صدمات خارجی تا حد زیادی در امان باشند. در این روش به علت استفاده از ورقهای بزرگ PVC و لمینت، قیمت تمام شده پایینتر خواهد بود.
- چاپ کارت مایفر مات
این روش چاپ برای کارتهای خام از قبل برش خورده کارآمد است و به همین دلیل نیز پوشش لمینتی بر روی آن قرار نمیگیرد. این روش به نسبت چاپ لمینتی از قینت تمام شده بالاتری برخوردار بوده و همینطور به دلیل عدم وجود پوشش بر روی کارت، دوام پایینتری نیز خواهد داشت.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.